tirsdag den 23. oktober 2012

BioGaia forbereder sig til mere vækst.

Så fik vi BioGaias Q3 regnskab og for de uvidende blev det et af de svagere regnskaber fra BioGaia. For den der følger BioGaia var det faktisk et rigtigt lovende regnskab. På trods af valuta modvind og omlægning af distributører i 12 lande voksede omsætningen med 8 % for konsument færdige produkter i forhold til året før. Omkostningerne er steget da BioGaia forbereder sig til den forventede fremtidige vækst med en række nøgle ansættelser inden for salgs, marketing og kvalitet/regulerende. Som alle kommer fra lægemiddelindustrien.

Den nærmeste fremtid byder på et par vigtige lanceringer i form af kolik dråberne i USA (Q1 2013) og BioGaias helt nye produkt BioGaia Gastrus (mavesår produkt) som netop er blevet præsenteret ved UEGW i Holland http://www.biogaia.com/event/biogaia-exhibit-uegw-amsterdam. Jeg håber snart vi hører mere fra dette produkt område.
Frem til nytår kan vi forvente at hører mere fra samarbejdet med Nestlé.

Alt i alt en fin rapport og fremtiden for BioGaia ser rigtigt spændende ud


1 kommentar:

 1. Hej Interface.
  Skal vi bytte lidt købmand?

  Jeg får lov til at kopiere/citerer dit indlæg, og så indsætter jeg din blog som en undermenu under Biogaia fanen på MedicoInvestor?

  (Du er naturligvis også velkommen som skribent på siden, men nu har du jo din egen fine side som jeg går ud fra at du er glad for.)

  Hilsen DrueAgurken.

  SvarSlet