søndag den 12. maj 2013

BioGaia: Lancering af BioGaia Gastrus.

Så fik vi endnu en aftale på plads, denne gang i Sydkorea med Dong Sung Pharmaceutical. Aftalen omfatter at BioGaias produkter nu kan købes på apoteker. Det er via denne salgskanal BioGaia har stor succes med, da det er hovedsagelig er læger der anbefaler BioGaias produkter til deres patienter. Tidligere har man kun kunne købe BioGaia produkter via multi level marketing i Sydkorea. Der bliver født omkring 800.000 tusinde børn i Sydkorea om året. Så kan BioGaia sælge 1 flaske BioGaia ProTectis Drops pr spædbarn til 30 skr bliver omsætningen på 24 mio sek om året bare for dette produkt.

Det der dog er rigtigt spændende i dette nye partnerskab med Dong Sung Pharmaceutical er, at de vælger at medtage BioGaia Gastrus i aftalen. Jeg havde forventet at nye partnere som nu Dong Sung Pharmaceutical ville vente til de kendte resultaterne af de 3 kommende Helicobacter pylori studier. Resultater som BioGaia forventes at offentliggøre i løbet af 2013. Så jeg tolker det som om at Dong Sung Pharmaceutical finder BioGaias nuværende forskningsresultater tilstrækkelige gode til at Dong Sung Pharmaceutical vil satse på produktet.

Med lanceringen af BioGaia Gastrus i Sydkorea bevæger BioGaia sig for alvor ind på Helicobactor Pylori/mavesårsområdet. Det er et mange milliarder marked, men hvor stor en del af markedet BioGaia kan få er helt op til hvordan lægerne tager imod dette nye produkt. Probiotika i behandlingen mod mavesår vil være helt nyt for mange læger og der vil selvfølgelig i starten være en vis skeptisk. Det der taler for BioGaia Gastrus er stigningen af antibiotikaresistens som følge af den stigende brug af antibiotika og at patienterne ikke fuldføre antibiotikakuren pga. af de bivirkninger der som regel følger behandlingen i form af blandt andet diarré. Det er her BioGaia Gastrus kommer ind i billedet da produktet mindsker disse bivirkninger, og i nogle tilfælde fjerner Helicobacter Pylori infektionen uden brug af antibiotika.

Som sagt kommer BioGaia med 3 nye Helicobactor Pylori studier i løbet af 2013. så jeg tror vi ser en række BioGaia Gastrus lanceringer i 2014. Sammen med BioGaia Gastrus og Nestlés lanceringer af dråber i Mexico og USA og øvrige lanceringer af dråberne og øvrige produkter i flere lande, kan jeg kun sige at fremtiden for BioGaia og deres aktionærer vel aldrig har set mere lovende ud. Så jeg holder kraftigt fast i mit kursmål på 500 kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar