søndag den 30. marts 2014

BioGaia: 250% kursstigning i vente!!.

Overskriften er en kommentar til Erik Lidén grundare og VD på Insiderfonder, der har skrevet denne analyse om Peter Rotschild og Jan Annwall salg af 500.000 aktier i BioGaia til kurs 195 kr. Jeg er enig med Erik Lidén at det er vigtigt at insidere i ledelser og bestyrelser har en tilpas stor aktiebeholdning. Det var netop en af grundene til at jeg for 11 år siden investerede i BioGaia. Men når man har så mange aktier i BioGaia som Peter Rotschild og Jan Annwall og ikke at helt unge mere. Kan jeg godt forstå og man sælger nogle aktier.
Når nu Erik Lidén ser salget som mycket negativt, kan jeg jo påstå at i netop BioGaias tilfælde er det mycket positivt. For i maj 2009 solgte Peter Rotschild og Jan Annwall 750,000 aktier til kurs 60 kr. Siden da er BioGaias aktie steget 250%.

http://www.di.se/artiklar/2014/3/28/insiderkronikan-fyra-aktier-att-akta-sig-for/

Indlægget fra 1 jan "Et mellemår på højt niveau" ser ud til at blive mere rigtigt end jeg lige havde forudset. For med de 2 seneste børne studier (0-3 år) som er kommet frem her i 2014 er markedet for BioGaias dråber nu mangedoblet. Læs mere om studierne på BioGaias webside.
Jeg tror ikke at aktiemarkedet helt har forstået potentialet i disse studier og kan blive en positiv overraskelse på lidt længere sigt. Nu er det op til BioGaia og deres partnere at få budskabet ud i verden.

Nestlé og BioGaia har nu udbygget samarbejdet med en række projekter som vi endnu ikke kender til. Om der kommer produkter ud af projekterne ved vi af gode grunde ikke endnu.
En lille bonus er, at BioGaia bliver betalt for at deltage i udviklingen af disse produkter som er omkring 92 mio skr og løber over 3 år.
Den nye aftale betyder også at BioGaia her og nu modtager de resterende milestone betalinger på ca 64 mio skr fra den tidligere aftale. Da BioGaia tidligere i år har modtaget milestone betalinger på 32 mio skr fra aftalen. Har BioGaia her i første kvartal modtaget omkring 96 mio skr i milestone betalinger.

Med årets positive nyheder og netop udgivet årsrapport 2013 som endnu engang er rigtigt spændende læsning. Kan man jo kun se meget positivt på fremtiden. I den nærmeste fremtid kan vi se frem til et spændende Q1 og 7 skr i udbytte den 6 maj


Masser af spændende læsning i årsrapporten 2013
http://www.biogaia.se/biogaias-%C3%A5rsredovisning-f%C3%B6r-2013-nu-publicerad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar